Open-flessendag 09/05/2024

Beste wijnliefhebbers,

Donderdag 9 mei (Hemelvaart feestdag) organiseert Flessen-Geluk zijn jaarlijkse grote open-flessendag. Na het succes van de afgelopen jaren hopen wij opnieuw op een talrijke opkomst. 

Tijdens deze editie zal het volledige gamma wijnen dat we in stock hebben te proeven zijn. Niet alleen de huidige wijnen, maar ook enkele nieuwe zullen aan bod komen. Zo hebben we een aantal nieuwe toppers uit Duitsland, Sicilië, Spanje en Portugal die we jullie graag willen voorstellen. Zoals ondertussen bekend zal ons keukenteam de proeverij begeleiden met de lekkerste hapjes. 

Wij verzoeken u op voorhand te reserveren aangezien de plaatsen beperkt zijn. Tevens vragen wij een vergoeding van €10 per persoon, op voorhand te storten. Wanneer u tijdens de open-flessendag een bestelling plaatst van minstens €85 per persoon, krijgt u deze €10 terug als korting en is de proeverij volledig gratis.

 

Praktische informatie: 

  • Wanneer: donderdag 9 mei 2024 (feestdag: Hemelvaart); 
  • Tijdstip: van 13u tot 19u;  
  • Waar: zaal libertus “de brug”;
  • Adres: Nekkerspoelstraat 366, 2800 Mechelen;
  • Parking: rond de kerk van libertus zijn een aantal parkeerplaatsen. Op 50m afstand is er ook een grote parking van het winkelcentrum van nekkerspoel.

 

Hoe reserveren? 

Reserveren kan via het contactformulier op de website met vermelding van het aantal aanwezigen (https://flessen-geluk.be/pages/contact) of u kan een mail sturen naar info@flessen-geluk.be. 

Nadien krijgt u van ons een mail waarin u uitgenodigd wordt om de vergoeding over te schrijven naar ons bankrekeningnummer. Vanaf het moment dat de vergoeding ontvangen werd, is uw reservering compleet. 

Hopelijk zien we jullie 9 mei om er een gezellige feestdag van te maken. 

 

Janis & Jens