Open-flessendag 23/04/2023

 

Zondag 23 april organiseert Flessen-Geluk zijn tweede open-flessendag. Na het grote succes van vorig jaar hopen wij opnieuw op een talrijke opkomst. 

Na de editie van vorig jaar hebben wij ons gamma al uitgebreid met enkele nieuwe Duitse wijnen en ook met een reeks wijnen van het Portugese wijnhuis ‘Familia Margaca. Maar dit zal niet het enige nieuwe zijn. Achter de schermen zijn wij druk bezig met een nieuw wijnhuis uit Sicilië én Prosecco uit de bekende Valdobbiadene-regio. Deze hopen wij in maart aan ons gamma te kunnen toevoegen en zullen tijdens de open-flessendag door jullie in première te proeven zijn. Verder zullen de nieuwe jaargangen van onze Duitse en Spaanse wijnen ook te proeven zijn. Net als vorig jaar zullen er bijpassende hapjes rondgaan. 

Wij verzoeken op voorhand te reserveren aangezien de plaatsen beperkt zijn. Tevens vragen wij een vergoeding van €10 per persoon, op voorhand te storten. Wanneer u tijdens de open-flessendag een bestelling plaatst van minstens €85 per persoon, krijgt u deze €10 terug als korting en is de proeverij volledig gratis. 

 Praktische informatie: 

  • Wanneer: zondag 23 april 2023; 
  • Tijdstip: van 13u tot 19u;  
  • Waar: zaal libertus “de brug”;
  • Adres: nekkerspoelstraat 366, 2800 Mechelen;
  • Parking: rond de kerk van libertus zijn een aantal parkeerplaatsen. Op 50m afstand is er ook een grote parking van het winkelcentrum van nekkerspoel.

 

Hoe reserveren? 

Reserveren kan via het contactformulier op de website met vermelding van het aantal aanwezigen (https://flessen-geluk.be/pages/contact) of u kan een mail sturen naar info@flessen-geluk.be. 

Nadien krijgt u van ons een mail waarin u uitgenodigd wordt om de vergoeding over te schrijven naar ons bankrekeningnummer. Vanaf het moment dat de vergoeding ontvangen werd, is uw reservering compleet. 

Hopelijk zien wij jullie 23 april om er een gezellige namiddag van te maken. 

 

Flessen-Geluk